Tennislessen Senioren

Tennisles volgen?

Mijn naam is Frank de Leeuw, geboren en getogen in Someren. Ik woon samen met Vera inmiddels zijn we ook trotse ouders van onze teun. Ik heb mijn opleiding voor tennisleraar bij de bond gehaald, en ben in het bezit van diploma A en B. Ik ben toen begonnen met lesgeven bij tv de ren, tc Liessel, ltc Meijel, en Tv Packador. Bij de laatste ben ik nog steeds verantwoordelijk voor de jeugd en selectie trainingen. Ik heb zelf de speelsterkte 3-3. Bij Someren-Eind heb ik een nieuwe uitdaging gevonden en hoop dat we er samen iets moois van kunnen maken. Mochten jullie nog meer vragen hebben dan hoor ik het wel.

Met sportieve groet,

Frank de Leeuw   

Neem even contact op voor verdere informatie met Frank de Leeuw:                                                                              

e-mail: frankdeleeuw1@gmail.com

 

Beste Leden,
 Vanaf 17 oktober a.s. kan er weer gestart worden met tennislessen, onder begeleiding van Frank de Leeuw. Naast Frank zal Mick Isbouts een aantal lessen verzorgen.
De mogelijke tijdstippen zijn:
dinsdag van 18:00 - 19:00 uur (Frank)dinsdag van 19:00 - 20:00 uur (Frank)dinsdag vanaf 20:00 uur (Mick)woensdag vanaf 18:00 uur (Mick)vrijdag vanaf 18:00 uur (Mick)zaterdag (in overleg met Mick)In de winterperiode worden 15 trainingen aangeboden. De totale kosten zijn 600 € en worden gedeeld door het aantal deelnemers in de groep.Naast de reguliere lessen worden thema dagen georganiseerd op woensdag van 20:30 -21:30 uur (startend vanaf 18 oktober a.s.):themadag 1: Dubbelspel tactiekthemadag 2: Forehand - Backhandthemadag 3: ServiceDe kosten hiervoor zijn 5 € per persoon en de minimum aantal deelnemers is 4 personen. Na deze eerste themadagen bekijken we welke andere thema's gewenst zijn.Je kunt je voor de themalessen aanmelden bij Suzanne Verdouw (suzanne.raymon@gmail.com of 06-20633747). Wanneer je een berichtje stuurt, wordt je opgenomen in de themalessen what's app groep. Daarin worden de datums en thema's doorgegeven en kan je je opgeven voor de les die je wilt volgen.

 

Terug

3w Media