Lid worden of Afmelden

 

 

 

 Je kunt je als lid van de tennisvereniging aanmelden door hier te klikken voor het ophalen van het inschrijfformulier. Een inschrijfformulier kan tevens door een van de tennisleraren worden verstrekt. Informatie voor nieuwe leden staat in de welkomsbrief. Vragen over het lidmaatschap kunnen worden gesteld via het e-mailadres ledenadministratie@tvse.nl. Let op : Via dit mailadres kun je je ook afmelden

Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december. De contributie voor senioren (vanaf 17 jaar) bedraagt € 85,00 per jaar. Junioren (t/m 16 jaar) betalen € 40.00 per jaar. Verder behoort een gezinsabonnement van € 240,00 per jaar tot de mogelijkheid! Naast de contributie moet er eenmalig inschrijfgeld betaald worden. Dit bedraagt € 5,00 voor senioren en junioren. Tussentijdse terugbetaling van de contributie, bijv. door langdurige blessures is niet mogelijk.

Nieuwe leden die zich aanmelden tussen 1 september en 31 december betalen voor dat jaar de helft van de contributie. De contributie zal door middel van een automatische incasso plaatsvinden. Hiervoor dien je een machtigingskaart in te vullen en te ondertekenen.

Wanneer u besluit uw lidmaatschap te beëindigen, dient dit te gebeuren voor 1 januari wanneer dit hierna gebeurt bent u automatisch nog tot 31 december lid van de vereniging zonder enige restitutie. U kunt uw sleutel van de poort inleveren bij Leon Kanters en krijgt uw borg hiervoor terug.
Wanneer u het tennis toch mist zien we u weer graag op onze tennisbanen. 

Voor elk lid dient er een fotopas worden aangevraagd. Hiervoor dient een recente originele pasfoto (minimale afmeting: 3,5x4,00 cm) ingeleverd te worden bij de ledenadministratie. Deze fotopas is een bewijs dat je lid bent van de vereniging.

Daarnaast gebruik je de fotopas om een baan van onze vereniging te reserveren. Door het pasje af te hangen heb je recht op het bespelen van een baan. Nader informatie vindt je in het baan regelement. Tevens heb je het pasje nodig voor het spelen van toernooien en competitiewedstrijden. In geval van vermissing van het pasje dien je contact op te nemen met de Ledenadministratie tegen betaling van € 5,00 kan er een nieuwe pas worden aangevraagd.

Als je in Someren-Eind woont, word je ten alle tijden als lid geaccepteerd. Personen die zich aanmelden als lid en geen inwoner van Someren-Eind zijn, kunnen op een wachtlijst geplaatst worden. Voor mensen buiten Someren worden er striktere regels gehandhaafd.

Terug

3w Media