Activiteiten

40-JARIG BESTAAN TVSE

Datum: 10-06-2017  

 

 

Tennis Vereniging Someren-Eind 40 jaar!
TV Someren-Eind bestaat 40 jaar wil dit groots gaan vieren. De club nodigt al haar leden, oud-leden en mensen die de vereniging een warm hart toedragen uit voor een feestelijke dag op zaterdag 10 juni. 
Nadat er eind 1976 uit een overleg van een aantal mensen een idee ontstond om in Someren-Eind een tennisvereniging op te zetten werd in een eerste vergadering in 1977 de tennisvereniging als geopend verklaard. Dit is 40 jaar geleden. Inmiddels zit de club ongeveer 200 leden en worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, wordt er veel competitie gespeeld en wordt er eind augustus het open toernooi georganiseerd waarbij veel mensen uit de dorpen rondom Someren-Eind een balletje komen slaan. De vierde set is hierbij ook vaak van belang! De vele vrijwilligers zorgen voor een mooi park en maken er een leuke club van voor alle leeftijden. De banen staan op het punt vervangen te worden zodat we met onze tennisvereniging nog een hele tijd verder kunnen.
Vanwege het 40 jarig bestaan van de club zal er groot uitgepakt gaan worden, dit doen we op zaterdag 10 juni in ons eigen sportpark. De dag begint om 18.30 uur met bijpraten met en door oud-leden, met het huldigen van jubilarissen en een korte terugblik op de afgelopen 40 jaar. Op het feestprogramma staat Dj Kin, om 21 uur komt Berry Knapen ons entertainen en tot slot barsten we los met feest duo Blind Date!
Op zondag 11 juni is er de mogelijkheid om een balletje te komen slaan tijdens het katertoernooi. Alle oud -leden , leden en mensen die de club een warm hart toedragen zijn die dag van harte welkom op ons sportpark. Hopelijk tot dan! Meer informatie is er te vinden op de Facebookpagina van TVSE of www.tvse.nl

3w Media