Tennislessen Senioren

Tennisles volgen?

Sinds mei 2023 heeft TVSE een tennisleraar die onze leden en die van Someren Heide les kan geven op de donderdagavond. Zijn naam is Edwin Vissers en hij wil zich bij deze graag aan jullie voorstellen.


Vanaf eind juni ga ik de tennis trainingen verzorgen op de donderdagavond aan de seniorgroepen. Mijn naam is Edwin Vissers en ik ben een groot liefhebber van de tennissport. In het verleden heb ik de sport op professionele wijze beoefend en successen behaald op nationaal en internationaal niveau. Naast het geven van tennisles, ben ik docent op een middelbare school in Eindhoven. Samen met mijn vrouw en dochter wonen wij in het bruisende Heeze. Vele van jullie hoop ik binnenkort te ontmoeten op de vereniging. 

Binnenkort gaat de zomertraining weer van start. Deze training bestaat uit 8 lessen. De lesdag is op de donderdag tussen 18.00 – 22.00. De eerste les zal plaats vinden op donderdag 29 juni. De kosten bedragen:

Seniortraining: 8 lessen 1 uur 5 pers. € 80 pp
Seniortraining: 8 lessen 1 uur 4 pers. € 100 pp

Dus heb je zin om mee te doen, meld je dan aan en vul bijgevoegd inschrijfformulier in en verstuur via de mail of een bericht!


Inschrijfformulier


Naam: …………………………………………………………………………………………...

Leeftijd: …………………………………………………………………………………………...

Niveau: …………………………………………………………………………………………...

Lestijd: ……………………………………………………………………………..............

In een groep met: ……………………………………………………………………………..............

Verhindering: …………………………………………………………………………………..........

 

Met sportieve groet,

Edwin Vissers

edwin.vissers@live.nl

06 55117138

3w Media