Tennislessen Senioren

Tennisles volgen?

Bij Loes,

Wij kunnen jullie het goede nieuws mededelen dat we een nieuwe trainer (of liever ster) bereid hebben gevonden om op 1 avond in de week de lessen te komen verzorgen bij onze vereniging. Je kunt je zelf (als groep of individueel) bij Loes opgeven wanneer je interesse hebt om te gaan lessen. Hieronder wil ze zich graag aan jullie voorstellen:

 

Ik wil mij graag even kort voorstellen: Mijn naam is Loes Janssen, 27 jaar oud en woonachtig in Asten. Van mijn 10de tot 18de heb ik fulltime getennist. Gedurende mijn carrière heb ik voornamelijk in België getraind en op internationaal niveau toernooien gespeeld.

Sinds twee jaar verzorg ik tennislessen in Asten en omstreken voor jong- en oud, voor zowelbeginners als gevorderde spelers. Wat vind ik zo leuk aan training geven? Tennis is mijn passie, ik draag mijn kennis graag over aan anderen.

Mensen hebben verschillende redenen om te komen trainen. Voor iedereen bied ik een passend pakket aan. Behalve het overdragen van kennis is het vooral mijn taak om het plezier in het mooie spelletje te vergroten.

Ben je benieuwd naar de training en heb je interesse? Je kunt een berichtje sturen naar: loes_70@hotmail.com. Ik hoop jullie snel op de tennisbaan te zien!

Met sportieve groet,

LJ Sports Facility
Loes Janssen

 

Bij Frank

Mijn naam is Frank de Leeuw, geboren en getogen in Someren. Ik woon samen met Vera inmiddels zijn we ook trotse ouders van onze teun. Ik heb mijn opleiding voor tennisleraar bij de bond gehaald, en ben in het bezit van diploma A en B. Ik ben toen begonnen met lesgeven bij tv de ren, tc Liessel, ltc Meijel, en Tv Packador. Bij de laatste ben ik nog steeds verantwoordelijk voor de jeugd en selectie trainingen. Ik heb zelf de speelsterkte 3-3. Bij Someren-Eind heb ik een nieuwe uitdaging gevonden en hoop dat we er samen iets moois van kunnen maken. Mochten jullie nog meer vragen hebben dan hoor ik het wel.

Met sportieve groet,

Frank de Leeuw   

Neem even contact op voor verdere informatie met Frank de Leeuw:                                                                              

e-mail: frankdeleeuw1@gmail.com

3w Media